Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα - Poios Einai O Xrysos Miltos Tentogloy Poy Trelane Thn Eyrwph Photos Video Lykavitos Gr - Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο.

Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα - Poios Einai O Xrysos Miltos Tentogloy Poy Trelane Thn Eyrwph Photos Video Lykavitos Gr - Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο.. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.

Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Αρχική σελίδα αθλητικα χρυσοσ ολυμπιονικησ.!!μυθικοσ ο μιλτοσ τεντόγλου:«πέταξε» στα 8.41μ. Επική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid).

Tentogloy Eyxaristw Thn Kopela Moy Poy Moy Spaei Ta Neyra Kai Erxomai Stoys Agwnes Tsitwmenos 07 06 2021 Sputnik Ellada
Tentogloy Eyxaristw Thn Kopela Moy Poy Moy Spaei Ta Neyra Kai Erxomai Stoys Agwnes Tsitwmenos 07 06 2021 Sputnik Ellada from i.ytimg.com
Αρχική σελίδα αθλητικα χρυσοσ ολυμπιονικησ.!!μυθικοσ ο μιλτοσ τεντόγλου:«πέταξε» στα 8.41μ. «δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο).

Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. «ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες: Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.

«ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο).

Qmu86nx4lyef M
Qmu86nx4lyef M from media.enikos.gr
Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο. Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώτο.

Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.

O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω.

Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο.

Tentogloy Eyxaristw Thn Kopela Moy Poy Moy Spaei Ta Neyra Kai Phgainw Tsitwmenos Stoys Agwnes
Tentogloy Eyxaristw Thn Kopela Moy Poy Moy Spaei Ta Neyra Kai Phgainw Tsitwmenos Stoys Agwnes from i1.prth.gr
«επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Και κατέκτησε το χρυσο μετάλλιο στο τοκιο.!!βιντεο. Αρχική σελίδα αθλητικα χρυσοσ ολυμπιονικησ.!!μυθικοσ ο μιλτοσ τεντόγλου:«πέταξε» στα 8.41μ. Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια.

Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι.

Ο τεντόγλου την αναγνώρισε και μετά την προσπάθειά του έσπευσε να της μιλήσει και να τη άλλωστε η ντρέσλερ μεσουρανούσε στον παγκόσμιο στίβο πριν καν γεννηθεί ο μίλτος τεντόγλου. Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Συγχαρητήριο tweet μητσοτάκη σε μίλτο τεντόγλου. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). O μίλτος τεντόγλου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο στον κλασσικό αθλητισμό, με το χρυσό μετάλλιο για την ελλάδα στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: «ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες:

«δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα μίλτος τεντόγλου. Συγχαρητήριο tweet μητσοτάκη σε μίλτο τεντόγλου.